2beMindful - Aandacht werkt!Welkom

op de website van 2beMindful en Tai Chi Tao Hoogeveen!
Op deze website vind je informatie over onder andere de Mindfulnesstrainingen, vervolgtrainingen, Tai Chi Tao/ Qigong, meditatie-avonden, stiltedagen en coaching. 
Ik nodig je van harte uit om verder rond te kijken. Je kunt je opgeven voor één van de activiteiten of contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Care in Coronacrisis
In deze crisistijd van het Coronavirus is het vinden van innerlijke rust en ontspanning een nog grotere uitdaging.
Vanaf 30 maart a.s. ga ik online verder met het geven van trainingen Mindfulness en Tai chi-lessen.
Cursisten en deelnemers hebben inmiddels daarover een mail ontvangen. Ik hoop je binnenkort weer te zien.
Voor nieuwe belangstellenden, neem online contact met me op door te mailen of te bellen.

Tai Chi Tao

Ben je nieuwsgierig naar deze mooie vorm van bewegen?
Kom gerust een gratis proefles volgen op één van de ochtenden of avonden. Kijk voor meer informatie op Tai Chi Tao Hoogeveen.
Je bent van harte welkom!

Meditatie en Tai Chi Tao op maandagavond
Meditatie en Tai Chi is een mooie combinatie van bewegen en stilstaan. De langzame en ronde Tai Chi bewegingen afgewisseld met meditatie zorgen voor concentratie, ontspanning en rust. Hierdoor kom je helemaal terug bij jezelf.
De rustige bewegingen zorgen onder andere voor versteviging van de spieren en een goede bloedsomloop.
Deze avond is voor iedereen die op een rustige manier wil werken aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Ervaring met meditatie en Tai Chi is niet noodzakelijk.
De lessen worden gegeven op de maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur in het Centrum voor Welzijn en Gezondheid, Het Haagje 109.
Je bent van harte welkom voor een gratis proefles.Bekijk voor de  activiteiten van 2beMindful of Tai Chi Tao Hoogeveen de agenda
Het is altijd mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Mail dan naar info.2bemindful@gmail.com of info@taichitaohoogeveen.nl. Je kunt ook bellen naar tel. 06-16200567.