2beMindful - Aandacht werkt!
 
Privacy verklaring 

Privacy
2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
 
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. 2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy Verklaring;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor de worden verwerkt;
  • Vragen om uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen gegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen en deze respecteren.
 
 Als 2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy Verklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen, kan dit via de contactgegevens onderaan dit document.

Verwerking persoonsgegevens van cliënten:   
Persoonsgegevens van cliënten worden door 2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.
  • Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
  • De overeengekomen opdracht:
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan 2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen de volgende persoonsgegevens van u vragen:
  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • (Zakelijk) telefoonnummer;
  • (Zakelijk) emailadres;
  • Geboortedatum.
Uw persoonsgegevens worden door 2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 5 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van geïnteresseerden voor activiteiten
Persoonsgegevens van geïnteresseerde voor wat betreft de activiteiten van 2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen worden door 2beMindful/Tai Chi Tao verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
  • Informatiemail over het cursus- en trainingsaanbod en de start van de cursussen.  
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
  • Mondelinge of schriftelijke toestemming;
Voor de bovenstaande doelstellingen kan 2beMindful/Tai Chi Tao de volgende persoonsgegevens van u vragen:
  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • Emailadres.
Uw persoonsgegevens worden door 2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen opgeslagen in een mailinglist ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als geïnteresseerde.
De mailinglist wordt met niemand gedeeld.
Om van de mailinglist gehaald te worden, is het sturen van een mail met een verzoek tot verwijdering voldoende. Al uw gegevens worden dan verwijderd.

Verstrekking aan derden
De gegevens die u aan ons geeft, verstrekken wij niet aan derde partijen indien dit niet noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
 
Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan anderen partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Minderjarigen
Persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) worden alleen verwerkt indien daarvoor schriftelijke  toestemming is gegeven door ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.
 
Bewaartermijn
2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben wij de volgende maatregelen genomen:
  • Alle personen die namens 2beMindful/Tai Chi Tao van uw gegevens kennis kunen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • We maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.
 
Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
 
Vragen
Als u naar aanleiding van onze Privacy Verklaring nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op.
 
Contactgegevens
2beMindful/Tai Chi Tao Hoogeveen
Andrea Bergström
Meteorenlaan 34
7904 CC Hoogeveen